IMG_9702

Over Jans 

De tuinontwerper

Opgegroeid tussen de weilanden oefende de natuur een grote aantrekkingskracht op mij uit.  Al jong was ik bezig in de tuin, mijn eerste echte siertuin was bij oma en de moestuin bij vader. Ik volgde een opleiding in de bloemsierkunst maar het scheppende werk in de buitenruimte bleef trekken. De volgende stap was de opleiding Ontwerp en Beplantingsleer te Gouda, waarna ik het Tuinontwerpbureau startte. Om mijn kennis verder uit te breiden volgde ik opleidingen bij de Tuinacademi en later bij het Ontwerp Instituut. Daarnaast volg ik lezingen en symposiums op het vakgebied. Mijn inspiratie haal ik uit mooie landschappen, oude steden en het bezoeken van verschillende tuinen in binnen en buitenland.

Home
DSC06897

Onze visie

De Ontwerpen

Ontwerpen betekent voor ons een gevoel van ruimte oproepen, een tuin zo in te richten dat er rust en harmoni ontstaat.
Door goed naar verschillende aspecten in de omgeving te zoeken, kunnen bepaalde ruimtes van de tuin u inspireren of juist iets oproepen. Anderzijds kan de tuin informatie geven over de omgeving of eigenaren.
De tuin moet  uitnodigend zijn om  naar buiten te komen en er in rond te lopen.
Een goed ontworpen tuin geeft wanneer de tuin verlaten wordt  een behoefte om te draaien en opnieuw de de tuin te willen beleven.
Dit is de tuinbeleving waar we naar streven. 

Home
DSC06897

Jans Bos

J.Bos Tuinontwerp en Advies . Postkade 174 . 2977AG . Goudriaan . www.jansbos.nl . info@jansbos.nl

Jans Bos-Logo-%28final-4